News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

lidl

Pentru Lidl, satisfacția angajaților săi este extrem de importantă.

De aceea, pentru a sărbători aşa cum se cuvine Paştele, aceștia se vor putea bucura de două zile libere. Astfel, Lidl demonstrează încă o dată că respectă nevoia de timp liber a angajaților săi, oferind în acelaşi timp cele mai bune standarde şi condiţii de muncă.

Această decizie reflectă grija pentru calitatea vieții angajaților Lidl, subliniind importanța pe care aceştia o au în cadrul companiei.

Având în vedere că perioada ce precedă sărbătorile este întotdeauna mai aglomerată pentru cei care lucrează în comerţ, conducerea companiei Lidl România le va oferi tuturor angajaţilor săi o pauză binemeritată. Astfel, aceştia vor fi liberi şi în a doua zi de Paşte, pe 21 aprilie, pentru a putea petrece mai multe clipe frumoase alături de cei dragi.

Clienţii sunt aşteptaţi la Lidl până în data de 19 aprilie inclusiv şi începând din 22 aprilie. În zilele de 20 şi 21 aprilie, magazinele Lidl din toată ţara urmează să fie închise.

Pe această cale, Lidl România doreşte să le mulţumească atât angajaţilor, pentru implicarea de care dau dovadă, precum şi tuturor românilor care „aleg înţelept”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *