News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Având în vedere data de 25 aprilie este o zi nelucrătoare declaraţiile aferente lunii martie a.c. vor fi considerate depuse în termen inclusiv în data de 26 aprilie 2011. Nu recomandăm însă contribuabililor amânarea depunerii declaraţiilor pe ultima zi întrucât se pot crea aglomeraţii la ghişee.

În vederea depunerii formularului 100,, Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat” pentru luna martie 2011, rugăm contribuabilii să consulte Ordinul preşedintelui ANAF nr. 1932 publicat în M.O. nr. 244 din 7 aprilie a.c., prin care a fost adaptat modelul declaraţiei la modificările aduse legislaţiei privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc. Astfel, au fost introduse două noi rânduri, respectiv Taxe pentru organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc şi Taxa de acces pentru jocurile de noroc.

De asemenea, având în vedere că începând cu data de 01 iulie 2011 depunerea declaraţiilor se va face doar on-line recomandăm operatorilor economici să achiziţioneze certificatul digital calificat pentru semnătură electronică necesar pentru depunerea declaraţiei prin internet.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *