News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

5 persoane celebre cu probleme de căderea părului 5 persoane celebre cu probleme de căderea părului
Please follow and like us:
Pin Share

Căderea părului sau alopecia este o problemă întâlnită la multe persoane, atât femei, cât și bărbați. Căderea părului apare, deseori, din cauza utilizării excesive a produselor de hairstyling, a plăcii de întins părul sau a ondulatorului. De asemenea, căderea părului poate apărea din cauza stresului sau înaintării în vârstă.

Lăsată netratată, această problemă duce la apariția cheliei. De aceea, este important ca, încă de la primele semne ale căderii părului, să intervii. Din fericire, există tratamente dermato-cosmetice împotriva răririi părului, dar și multe alte soluții.

Problema căderii părului este prezentă și în rândul celebrităților. Ți-am pregătit o listă cu vedete care se confruntă cu căderea părului, alături de cauzele care au provocat-o în cazul lor

1. Ariana Grande

Cântăreața de muzică pop Ariana Grande apare rar în mediul public fără coada de cal voluminoasă și lungă. Însă, această coafură este realizată cu ajutorul extensiilor, deci nu este părul său natural. Cântăreața a povestit cum și-a distrus părul în perioada în care a jucat în „Victorious”, un serial în care reprezenta un personaj cu părul roșcat.

Așadar, din 2010 până în 2013, perioadă în care s-a filmat serialul, Ariana a trebuit să își vopsească frecvent părul, deoarece roșcatul este greu de întreținut, mai ales pe un păr natural închis la culoare.  Prin urmare, cântăreața a ales să poarte extensii de păr, afirmând că astfel se simte mai confortabil.

 2. Kristin Davis

Celebra actriță Kristin Davis a început să aibă probleme cu alopecia după filmarea ultimului sezon din „Sex and the City”. Aceasta a afirmat faptul că părul ei începuse să fie diferit. Deși, la început, actrița a ignorat problema, la un moment dat, în timp ce încerca să se coafeze, a realizat că are prea puțin păr.

Soluția actriței a fost utilizarea unor produse cosmetice care dau volum părului. Se pare că aceasta a fost foarte mulțumită de rezultate, deoarece, ulterior, a devenit ambasador al companiei care produce aceste produse pentru păr.

3. Naomi Campbell

Actrița, supermodelul, cântăreața și autoarea Naomi Campbell a început să piardă păr în cantități semnificative, în urma utilizării excesive a extensiilor de păr. Acest lucru a determinat-o să aibă mai multă grijă de părul ei care a început să crească la loc și să se regenereze.

4. Tyra Banks

Fotomodelul, actrița și cântăreața americană Tyra Banks a început să se confrunte cu alopecia areata, din cauza stresului. Se pare că perioada cea mai stresantă din viața ei a fost aceea în care a scris cartea „Modelland”, în anul 2011. Fotomodelul a afirmat că acea perioadă a fost atât de copleșitoare, încât singurul moment de relaxare era atunci când lua masa.

5. John Travolta

Marele actor John Travolta se numără, de asemenea, pe lista celebrităților care au probleme la acest capitol. Soluția acestuia a fost renunțarea în totalitate la păr și îmbrățișarea unui nou look: tunsoarea zero. Astfel, pentru acesta a fost ușor să accepte situația și a transformat problema într-un avantaj.

În concluzie, problemele de căderea părului sunt frecvente chiar și în rândul celebrităților. Acordă mai multă atenție părului tău și află care este cea mai bună soluție pentru tine.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *