News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În cadrul activităţilor zilnice întreprinse de către poliţişti rutieri, au fost  organizate  1.493 acţiuni, în care au fost aplicate 47.018 sancţiuni contravenţionale, au fost  reţinute 260 certificate de înmatriculare retrase şi 2.654 permise de conducere  au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice (378 permise pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 km/h).De asemenea,  au fost reţinute 11 persoane reţinute, care au săvârşit diferite infracţiuni la regimul, rutier.

În cursul anului 2011 au fost înregistrate 629 evenimente rutiere,  din care 222 accidente rutiere grave, soldate cu 69 de persoane decedate şi 206 rănite grav. Faţă de perioada similară a anului trecut, a scăzut numărul persoanelor decedate în accidente rutiere.

Principalele cauze generatoare ale evenimentelor rutiere au fost: indisciplina pietonilor – 43 accidente, viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum – 34 accidente, conducerea imprudentă – 24 accidente.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *