News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

newsarad stiri arad

Duminică, 4 noiembrie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad s-a primit un apel telefonic prin care un bărbat a solicitat intervenţia la un imobil de locuinţe din municipiu.

          Bărbatul a precizat că sună din Geneva – Elveţia şi că a încercat, în repetate rânduri, să ia legătura telefonic cu mama sa. Pentru faptul că nu a reuşit acest lucru, temându-se de ce poate fi mai rău, a apelat numărul de telefon al Jandarmeriei din Arad, număr pe care îl avea, conform celor precizate chiar de el.

Un echipaj s-a deplasat de urgenţă la adresa menţionată iar jandarmii au sunat la intrare. În scurt timp femeia a deschis şi a explicat că nu a răspuns la telefon pentru faptul că s-a simţit rău. Jandarmii i-au comunicat femeii că pot solicita intervenţia unei ambulanţe însă aceasta a refuzat, spunând că se simte mai bine. A mulţumit jandarmilor pentru intervenţia lor.

Bărbatul care a făcut apelul a revenit cu un nou telefon prin care a dorit să transmită jandarmilor mulţumiri pentru sprijinul acordat şi pentru promptitudinea de care au dat dovadă.

Mai citeste si:  Amendamente aprobate în cadrul sesiunii plenare a Comitetului Regiunilor

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *