News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Duminică, 4 noiembrie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad s-a primit un apel telefonic prin care un bărbat a solicitat intervenţia la un imobil de locuinţe din municipiu.

          Bărbatul a precizat că sună din Geneva – Elveţia şi că a încercat, în repetate rânduri, să ia legătura telefonic cu mama sa. Pentru faptul că nu a reuşit acest lucru, temându-se de ce poate fi mai rău, a apelat numărul de telefon al Jandarmeriei din Arad, număr pe care îl avea, conform celor precizate chiar de el.

Un echipaj s-a deplasat de urgenţă la adresa menţionată iar jandarmii au sunat la intrare. În scurt timp femeia a deschis şi a explicat că nu a răspuns la telefon pentru faptul că s-a simţit rău. Jandarmii i-au comunicat femeii că pot solicita intervenţia unei ambulanţe însă aceasta a refuzat, spunând că se simte mai bine. A mulţumit jandarmilor pentru intervenţia lor.

Bărbatul care a făcut apelul a revenit cu un nou telefon prin care a dorit să transmită jandarmilor mulţumiri pentru sprijinul acordat şi pentru promptitudinea de care au dat dovadă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *