News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad

Proiectul „Academia de Antreprenoriat – de la idee la afacere !” oferă şansa întreprinzătorilor din mediul de afaceri din Arad să se specializeze şi să se perfecţioneze în domeniul antreprenoriatului prin urmarea cursului de Management de tip Kaizen.

Participarea la acest curs este GRATUITĂ, iar perioada de desfăşurare este 4-6 iulie 2012, în intervalul orar 17-21, în Arad la Biroul de Antreprenoriat din Str.Feleacului nr.1.

Întreprinzătorii interesaţi a se înscrie la acest curs trebuie să îndeplinească condiţia de a avea domiciliul pe raza judeţului Arad şi să deţină calitatea de asociat într-o companie / întreprindere.

În urma parcurgerii acestui curs, întreprinzătorii vor deţine o pregătire complexă privind activitățile Kaizen care îmbunătățesc în mod continuu toate funcțiile de business, de la producție la management și de la CEO la muncitorii din liniile de asamblare, graficul succesului în afaceri, arătând că pregătirea solidă ridică şansele de pătrundere într-un mediu care se dovedeşte din ce în ce mai lipsit de oportunităţi.

Cursurile sunt  organizate în cadrul proiectului „Academia de Antreprenoriat – de la idee la afacere” implementat de CNIPMMR Filiala Arad, în parteneriat cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad, Universitatea „Eftimie Murgu” Reşiţa, Universitatea de Nord din Baia Mare, Adhoc Conseils – Franţa, EnAIP Veneto – Italia şi Sogesca Srl – Italia şi este cofinanţat din FSE, prin POSDRU 2007 – 2013.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la  telefon 0257/253.757, [email protected]

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *