News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz pe DN 7. Din primele informaţii, şapte persoane au murit şi alte două persoane au fost rănite.

Reprezentantul centrului Infotrafic, Cătălin Bocai, a declarat, pentru Antena 3, că la km 501 a avut loc un accident grav, pe fondul oboselii. Coliziunea s-a produs între un microbuz şi un TIR.
Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Arad, Dorin Goilian, din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului în care se aflau cele opt persoane ar fi adormit la volan, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR care circula regulamentar, conform Mediafax.

În urma impactului puternic, toţi pasagerii microbuzului au fost proiectaţi în afara autovehiculului, iar şapte au decedat, în timp ce doi au fost răniţi grav, la ora transmiterii acestei ştiri unul fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Universitar Timişoara.

Aceeaşi sursă a precizat că microbuzul era înmatriculat în Italia, iar toţi ocupanţii erau muncitori din localitatea arădeană Chesint, aflată la 25 de kilometri de municipiul Arad.
Microbuzul se indrepta spre satul Chesinţ, comuna Zăbrani, şi avea ca pasageri muncitori tineri care astăzi au lucrat la Deva.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere, şoseaua va rămâne blocată, pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului, până în jurul orei 20.00, când va fi redeschisă traficului pe un singur fir, până la eliberarea completă a carosabilului.

Trupurile neînsufleţite ale celor şapte persoane care şi-au pierdut viaţa în accident urmează să fie preluate şi duse la Serviciul de Medicină Legală Arad.

Şoferul tirului a fost rănit uşor în urma accidentului, la ora actuală fiind audiat de către poliţişti.

Accidentul s-a petrecut, sâmbătă seară, în jurul orei 18,25, DN 7, la ieşirea din oraşul arădean Lipova, după ce un microbuz a intrat într-un tir care circula regulamentar. (antena3.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *