News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

01_sibex

Activitatea operaţională a Sibex s-a îmbunătăţit simţitor în al doilea trimestru, numărul de contracte realizate fiind în creştere cu peste 41% în comparaţie cu primele trei luni ale anului, de la  84,154 contracte in T1, la 118.923 contracte in T2.

Ca urmare a măsurilor adoptate de conducerea Sibex pentru dezvoltarea pieţei, dublate de o serie de evenimente punctuale vizibile în lichiditate, creşterea înregistrată în prima jumătate a anului a fost organică şi constantă.

Din punct de vedere al lichidităţii, recordul a fost atins în luna iunie, când s-au realizat 49.214 contracte, dublu faţă de volumul din prima parte a anului – 24.026 contracte în luna ianuarie.

De la începutul acestui an, conducerea Sibex a adoptat o serie de măsuri menite să crească lichiditatea, să dezvolte piaţa şi să asigure o creştere durabilă şi fundamentată.

Astfel, au fost introduse o serie de noi contracte (cu activ suport pe perechile valutare euro/yen japonez şi lira sterlină/dolar), au fost stimulaţi market makerii prin programul 50% money-back şi au fost introduse facilităţi pentru tranzacţiile intra-day.

De asemenea, Sibex a organizat cursuri de promovare a ofertei, cu finalitate în atragerea de noi clienţi şi a menţinut o relaţie strânsă cu intermediarii, realizându-se consultări permanente pe subiecte actuale. În prima jumătate a anului, echipa Sibex a pregătit proiecte şi produse noi, ce se vor concretiza în perioada următoare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *