News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ACTRITA ARIEL WINTER S-A DESPARTIT DE IUBIT: „SUNT PREGATITA PENTRU UN NOU CAPITOL IN VIATA” ACTRITA ARIEL WINTER S-A DESPARTIT DE IUBIT: „SUNT PREGATITA PENTRU UN NOU CAPITOL IN VIATA”
Please follow and like us:
Pin Share

Ariel Winter, actriţa adolescentă cunoscută datorită rolului lui Alex Dunphy din serialul de mare succes, Modern Family, a anunţat pe o reţea de socializare că s-a despărţit de iubitul ei Laurent Claude Gaudette şi este gata să înceapă o nouă aventură în viaţă.

Tânăra vedetă de la Hollywood nu pare să fie prea afectată de faptul că este singură, ba mai mult Ariel priveşte cu optimism în viitor, însă la 17 ani are toată viaţa înainte. E abia la prima dezamăgire.

„Am început o nouă săptămână, un nou capitol. Dragostea nu moare, pur şi simplu se metamorfozează. Ne maturizăm, realizăm ce vrem cu adevărat. Sunt emoţionată de noul capitol din viaţa mea amoroasă. Dragostea este peste tot: familie, prieteni, pizza. Vechi şi nou”, a scris ea.

Şi-a făcut operaţie de micşorare a sânilor

În timp ce majoritatea tinerelor de la Hollywood optează pentru o mărire de sâni, Ariel Winter a dezvăluit că, de curând, şi-a micşorat bustul generos. Adolescenta a trecut de la cupa 32F, pe care o caracteriza drept dureroasă şi chinuitoare, la 34D.

Ariel Winter este o actriță de origine americană, cunoscută pentru rolul din serialul de succes ”O familie modernă”, în care o interpretează pe Alex Dunphy. Vedeta a mai jucat în serialul ”ER”.  De asemenea, atunci când nu este pe platourile de filmare, actrița cântă în trupa „WickedSweet”, pe care a fondat-o cu prietena ei cea mai bună.

Sursa: spynews.ro

Foto: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *