News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

UTA a obţinut astăzi o remiză albă la Sibiu, în compania echipei Voinţa, considerată surpriza seriei a doua a ligii secunde. Meciul a fost unul încrâncenat, în care cele două echipe şi-au împărţit perioadele de dominare, fără a reuşi însă să înscrie. UTA a început în formula Ioime – Mihuţ, Pascariu, Tînc, Neagu – Gâlcă, Ignea, Nădăban, Purece – Drăgan şi Voiculeţ, condusă de pe margine de Roland Nagy.
Cealaltă echipă arădeană din serie, ACU Arad a învins fosta prim-divizionară Unirea Alba Iulia cu scorul de 3-2, la capătul unui meci cu destule faze de poartă. Scorul a fost deschis în minutul 24 de Zeno Bundea, care a şutat în vinclu de la 20 de metri. În minutul 57, Dîlbea a restabilit egalitatea, dar după numai trei minute Gheju a adus din pe ACU în avantaj, printr-un şut din 6 metri. În minutul 80, profitând de o eroare a fundaşilor arădeni, Buş a egalat, pentru ca după patru minute Bundea să înscrie dintr-o lovitură de la 11 metri, acordată în urma unui falt comis asupra lui Băd.
ACU a început în formula Fl. Rusu – Bilia, Nicolau, Miculescu, C. Aldea – Uibariu, Bundea (cpt.), A. Gligor, Balla – Gheju şi Lupaşcu, condusă de pe margine de Costel Bogoşel.
În urma etapei de astăzi, UTA ocupă locul 6, cu 10 puncte, iar ACU Arad este pe locul al patrulea, cu 14 puncte, la patru puncte distanţă de liderul Petrolul Ploieşti.
De notat ca antrenorul Costel Bogosel anticipeaza un meci echilibrat etapa viitoare pe stadionul Francisc Neuman ambitiile ambelor combatante aradene fiind mari. Sa speram ca va fi un adevarat spectacol.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *