News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Todor: „Mascarada „investițiilor uriașe” ale guvernului PNL, desființată  oficial de INS“ Adrian Todor: „Mascarada „investițiilor uriașe” ale guvernului PNL, desființată  oficial de INS“
Please follow and like us:
Pin Share

1.5%! Aceasta este diferența dintre totalul investițiilor din primul semestru 2020, față de primul semestru al anului trecut. Altfel spus, investițiile  guvernării PNL din acest an sunt, ca valoare, aproape la fel cu cele făcute în guvernarea trecută!

„Acest adevăr aruncă în derizoriu vrăjeala electorală ieftină a PNL, propagată isteric de Cîțu, că guvernul Orban a făcut ”investiții uriașe”, cele mai mari din ultimii 10 ani! Ceea ce însă face cu adevărat diferența între fosta guvernare și cea actuală este faptul că în vreme ce investițiile guvernării 2016-2019 rezolvau probleme ale comunității, nevoi economice și de dezvoltare, cele ale PNL sunt orientate cu precădere pentru a cumpăra primari, candidați și parlamentari, fapt de altfel dovedit de cifre – 15% dintre candidații PNL la alegerile locale sunt traseiști, iar grupul parlamentar al PNL este mai mare cu peste 20% față de cât rezultase din alegerile parlamentare din 2016“, declară deputatul Adrian Todor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *