News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Adrian Țolea: ”Suntem în grafic pentru revenirea Aradului pe harta aeroporturilor internaţionale” Adrian Țolea: ”Suntem în grafic pentru revenirea Aradului pe harta aeroporturilor internaţionale”
Please follow and like us:
Pin Share

Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad a afirmat că proiectul privind reintroducerea Aradului pe harta aeroporturilor internaţionale se află în grafic, atât în ceea ce priveşte modernizarea Aerogării, cât şi negocierea unor curse de către grupul Join Airlines, care a semnat la începutul anului un contract de operare cu Aeroportul Arad.

„Operatorul estimează că primele bilete vor fi puse în vânzare luna viitoare, iar cursele efective vor fi operaţionale din vară, cel mai probabil din iulie. De asemenea, modernizarea Aerogării se desfăşoară conform graficului. În prezent, lucrările sunt finalizate 90 la sută. Practic, din întreaga lucrare au mai rămas dotările necesare, astfel încât Aeroportul Arad să fie pregătit pentru curse aeriene”, a declarat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean.

Bernard Jacobs, preşedintele companiei Join Airlines, a dat asigurări că preţul biletelor va fi unul accesibil, nominalizând şi cursele de pe aeroportul arădean, spre Verona, Stuttgart şi Viena, respectiv Bucureşti (6 zile din 7). Preşedintele companiei Join Airlines a menţionat că în ceea ce priveşte cursa între Arad şi Viena, capitala Austriei nu reprezintă doar o destinaţie atractivă în sine, dar „oferă şi o gamă largă de conexiuni spre alte destinaţii din întreaga lume”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *