News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Afla CUM aleg aradenii bateria pentru chiuveta de la bucatarie! Afla CUM aleg aradenii bateria pentru chiuveta de la bucatarie!
Please follow and like us:
Pin Share

In toate casele locuitorilor din Arad bucataria este la loc de cinste. Aici se intalnesc membrii familiei si servesc masa sau un simplu ceai, prepara mancarea sau stau la discutii legate de modul in care si-au petrecut ziua sau poate fac planuri pentru viitor. Din acest motiv, este imperativ necesar ca amenajarea acestui spatiu sa se faca in cele mai mici detalii si tinand cont de acele criterii ce spun atat de mult despre personalitatea unui om.

Bucatariile aradenilor au fost amenajate modern, pentru a servi tuturor nevoilor familiei, dar si pentru a arata senzational. Din ce in ce mai multi au simtit nevoia sa aleaga produse elegante, unice, asa ca nu au limitat deloc bugetul cand a venit vorba sa achizitioneze diferite echipamente necesare. Indragostiti de materiale de calitate superioara, acestia au ales de aici articole originale, eficiente, rezistente, cu design modern si rafinat. Daca si tu esti in cautarea obiectelor sanitare pentru bucataria ta, dar nu stii cum sa le alegi, tine cont de cele de mai jos.

Iata cateva criterii de care au tinut cont aradenii cand si-au ales bateria pentru chiuveta de la bucatarie!

  • In primul rand, au avut in vedere materialul din care a fost confectionat produsul, pentru ca au dorit ca acesta sa reziste cat mai mult in timp si sa nu schimbe proprietatile apei de la chiuveta. Astfel, au ales variante diferite, cum ar fi: inox, alama sanitara, crom, cupru, bronz, granit sau ceramica. In topul alegerilor ramane insa inoxul, pentru ca are un grad ridicat de rezistenta la coroziune si la fluctuatiile de temperatura, garanteaza durabilitate in timp, este usor de intretinut si arata foarte bine;
  • In al doilea rand, si-au dorit ca bateria sa aiba in dotare diferite tehnologii care sporesc calitatea apei. O astfel de tehnologie este inclusa in perlator si asigura o presiunea mai mare la robinet. Unele sunt prevazute si cu un buton care controleaza jetul de apa. Cele de bucatarie, cu sistem de filtrare, dar si cele care ofera apa potabila de diferite tipuri reprezinta cele mai interesante noutati in domeniu;

  • Un alt criteriu de care au tinut cont aradenii in alegerea bateriei de la chiuveta de bucatarie a fost tipul de comanda cu care este dotata aceasta: dubla comanda (cu doi robineti separati, pentru a controla apa calda si apa rece), monocomanda (cu un singur dispozitiv de pornire/oprire si de reglare a apei), cu atingere (porneste si opreste apa prin simpla atingere) sau cu senzor (sesizeaza miscarea si porneste instant apa);
  • Finisajele bateriei au fost la fel de importante cand a venit vorba despre alegerea acestui echipament pentru bucatarie. Aspectul a contat mult, asa ca unii s-au decis sa le aleaga pe cele lucioase, altii pe cele mate sau in diverse culori.

In concluzie, daca vrei sa-ti amenajezi bucataria si sa creezi un design modern, elegant si sofisticat, atunci trebuie neaparat sa iei in considerare echipamentele si dispozitivele care sa atraga atentia atat prin aspectul estetic, cat si prin tehnologiile noi cu care sunt dotate. Alege in cunostinta de cauza, inainte de a face schimbarile dorite!

Sursa foto: shutterstock.com

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *