News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ȘAH LA ATRIUM !

Sport 23 noiembrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Duminică a avut loc la Atrium Center o nouă etapă din cadrul proiectului comun al Șah Club Vados si ARED de promovare a sahului în rândul copiilor si tinerilor – ”ARED pentru copii mai inteligenti”.

Astfel, pasionatii de sah aflati în centrul comercial duminică au fost invitati la o partidă de sah de către copiii care practică sahul în cadrul clubului Vados, iubitorii sahului putând de asemenea să joace o partidă de sah cu piese gigant, toate acestea  într-o actiune menită să popularizeze si să atragă tinerii către sportul mintii, să prezinte sahul ca o alternativă de petrecere a timpului liber precum si ca un instrument de învătare cu un rol major în educatia scolară.

Copiii interesati să aprofundeze tainele sahului o pot face în cadrul cursurilor organizate de clubul Vados în spatiul din Ansamblul Rezidential RED1 – UTA, Bloc R13 ap. 73. Începând cu sfârsitul lunii noiembrie se organizează si cursuri pentru elevii de clasele V-XII! Informatii suplimentare la tel. 0722/613128, [email protected], www.vados.ro .

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *