News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Alcoolul la volan și lipsa carnetului de conducere, infracțiunile rutiere din acest weekend Alcoolul la volan și lipsa carnetului de conducere, infracțiunile rutiere din acest weekend
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii din Șiria au depistat, la data de 19 iulie 2020, pe D.J. 709, pe raza localității Șiria, un tânăr de 21 de ani, din Șiria, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. La solicitarea polițiștilor, acesta a prezent un permis de conducere aparținând altei persoane.

Pe numele acestuia a fost întocmit un doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea și conducerea fără permis.

Un bărbat de 51 de ani, din Dorobanți a fost depistat, la data de 17 iulie 2020, de polițiștii Biroului de Ordine Publică, în timp ce conducea un autoturism pe strada Preparandiei din municipiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, autoturismul figurează în baza de date ca având sechestru.

În seara de 19 iulie 2020, polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu au depistat doi tineri de 23 și 25 din ani, ambii din Arad, în timp ce conduceau două mopede pe strada Câmpul Albinelor, fără să dețină permise de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, la data de 17 iulie 2020, un bărbat de 43 de ani, din Frumușeni, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Nicolaus Lenau, având o alcoolemie de 1,21 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 1,00 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a fost depistat de polițiștii din Vladimirescu, la data de 19 iulie 2020, un bărbat de 43 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.7, pe raza localității Cicir.

La data de 17 iulie 2020, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 39 de ani din Șiria, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N.7, pe raza localității Sâmbăteni, având o alcoolemie de 0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *