News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Super show-ul X Factor a ajuns în cea de-a treia etapă – vizita la casele juraţilor, singura fază a show-ului care îi mai desparte pe telespectatori şi pe concurenţi de reprezentaţiile live. Invitata specială a lui Adrian Sînă va fi Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai bune voci feminine din România.

Sâmbătă aceasta, Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă vor afla care sunt categoriile de concurenţi pe care le vor coordona, în timpul etapei premergătoare galelor live X Factor. Concurenţii din fiecare categorie vor merge în vizită la casa juratului care le va fi mentor şi vor petrece împreună două zile la finalul cărora vor fi aleşi patru finalişti din fiecare categorie.

Cei 24 de concurenţi vor primi de la mentorul lor melodia pe care o vor avea de interpretat, vor avea la dispoziţie aproape două zile să o repete şi, în final vor trebui să-şi convingă juratul, cât şi pe invitatul acestuia că merită să ajungă în galele live. In aceasta etapa, fiecare membru din juriu va avea cate un invitat special. Invitata lui Adrian Sînă va fi Alexandra Ungureanu, artista cu una dintre cele mai puternice voci din industria muzicală românească.

Alexandra a devenit cunoscută în România datorită colaborării cu trupa Crush, însă statele ei în muzică sunt mult mai vechi. A cântat alături de formaţii cunoscute din România, precum Holograf sau Taxi, a fost vocea mai multor melodii ale trupelor Sistem şi Morandi şi a colaborat, printre altele, cu celebra artistă de origine italiană, In-Grid. De-a lungul timpului, Alexandra a cântat piesele unor compozitori celebri de la Marius Ţeicu şi Ionel Tudor, la Cornel Ilie, Adi Despot.

Alături de Adrian Sînă, Alexandra Ungureanu le va oferi sfaturi concurenţilor de la X Factor, dar îi va şi evalua la finalul celor două zile petrecute împreună. În urma selecţiei, vor fi desemnaţi patru finalişti din categoria pe care Adrian Sînă o va avea de coordonat pe care telespectatorii îi vor putea vedea evoluând live.

Ce categorie de concurenţi va beneficia de îndrumarea lui Adrian Sînă şi a Alexandrei Ungureanu, dar, mai ales, care vor fi cei 12 finalişti pe care îi vor putea urmări în timpul galelor live, telespectatorii pot afla urmărind sămbăta aceasta, de la 20.20, X Factor, la Antena 1.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *