News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ALUNGA INSOMNIILE CU TINCTURA DE MARAR ALUNGA INSOMNIILE CU TINCTURA DE MARAR
Please follow and like us:
Pin Share

Mărarul este o sursă de vitamina C şi un izvor de fibre şi minerale. De ajutor în multe afecţiuni este tinctura de mărar, care se poate prepara foarte uşor chiar la noi acasă.

  • Reduce febra şi durerile de stomac. Tinctura de mărar e recomandată în combaterea insomniei, inflamaţiilor aparatului urinar, cistitei, sindromului de colon iritabil sau depresiei. Tinctura de mărar poate lupta împotriva dispepsiei nervoase şi poate reduce febra. De asemenea, stimulează pofta de mâncare, ajută şi în cazul retenţiei de apă, a spasmelor gastrice, a surplusului de greutate sau în ulcere. În plus, acţionează eficient stimulând toate funcţiile intestinale şi are un puternic efect antispastic.
  • Ajută la slăbit şi stimulează activitatea rinichilor. De asemenea, tinctura de mărar este recomandată şi în curele de slăbire. Proprietăţile diuretice ale mărarului împiedică retenţia de lichide din organism şi acţionează asupra depunerilor în zonele celulitice. În plus, printre beneficiile tincturii de mărar se numără şi faptul că aceasta stimulează activitatea rinichilor, dar şi previne şi combate cistitele.
    • Cum se prepară? Poate fi preparată şi acasă. Ai nevoie de 100 ml de alcool de 50 de grade, în care adaugi 3-4 linguriţe de pulbere de mărar. Se lasă la macerat timp de 8-9 zile, după care se filtrează. Tratamentul cu tinctură de mărar durează 21 de zile, luându-se de 3 ori pe zi înainte de mese câte o linguriţă de tinctură dizolvată în 100 ml de apă.

Sursa: click.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *