News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Miercuri, 22 august a.c., în jurul orei 14.30, un echipaj din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Ordine Publică Lipova, a intervenit pentru aplanarea unui scandal.

Jandarmii aflaţi în serviciu au observat, în zona pieţei din localitate, o altercaţie ce a avut loc între trei persoane. Ei au procedat la stabilirea identităţii celor implicaţi şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. După verificări a rezultat că, între doi bărbaţi cu vârsta de peste 60 de ani, a avut loc un conflict pentru aplanarea căruia a intervenit, la un moment dat, un lucrător comercial din piaţă. Acesta, la rândul său, a fost ameninţat de către unul dintre bărbaţi, care avea asupra lui şi un cuţit cu lama de 20 cm.

Pentru provocare de scandal în locuri publice, George I., în vârstă de 64 de ani, din Lipova, a fost sancţionat contravenţional cu 200 lei amendă. De asemenea, jandarmii i-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de „ameninţare” şi „portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”.

Documentele sunt înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *