News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Peste 430 de misiuni au fost executate de jandarmii arădeni în cursul lunii martie. „Au fost executate 434 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice în zonele pieţelor, târgurilor şi oboarelor, în zona instituţilor de învăţământ, la mitingurile de protest şi manifestările sportive desfăşurate în municipiul şi judeţul Arad, toate aceste misiuni având ca obiective creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor arădeni precum şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii”, precizează Florin Zapodean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jadarmi Judeţean Arad.
Jandarmii arădeni au fost constatat 27 de infracţiuni, cu 26 autori reţinuţi iar în sistem integrat patrulele mixte formate din jandarmi şi poliţişti au constatat 17 infracţiuni cu 23 autori reţinuţi. Cele mai multe dintre infracţiuni fiind constatate în flagrant, fapt ce a dus şi la recuperarea imediată a prejudiciilor produse.
Jandarmii arădeni au mai intervenit pentru aplanarea unor conflicte la 38 de sesizări telefonice venite din partea unor cetăţeni pe numărul unic pentru apeluri de urgenţe 112 şi pe numărul inspectoratului 0257/514900.
Tot în cursul lunii martie, au fost aplicate 263 de amenzi contravenţionale, în valoare de peste 115.000 lei, 51 de avertismente scrise, toate acestea în urma legitimării a peste 2.000 de persoane şi au fost ridicate în vederea confiscării bunuri comercializate ilicit de anumite persoane, constând în cafea, ţigări timbrate necorespunzător, alcool şi 260 de kilograme de usturoi, în valoare de peste 10.000 de lei.
În această perioadă jandarmii arădeni au mai asigurat paza şi protecţia fizică a 68 de transporturi de valori aparţinând Administraţiei Finanţelor Publice Arad, a 46 de transporturi de corespondenţă clasificată şi a 6 transporturi speciale care au tranzitat judeţul Arad. (newsar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *