News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sexy-impresara, protagonistă în – „Prodanca & Reghe” de la Euforia TV cheltuieşte din ce în ce mai mulţi bani pentru imaginea ei. Rochii şi pantofi de firmă, tratamente corporale, şedinţe de bronzat. Mai nou s-a gândit să-şi tatueze şi sprâncenele. Şi pentru că nu are mult timp de pierdut- Anamaria fiind şi foarte ocupată în ultima vreme, atât cu filmările cât şi cu negocierile şi meciurile echipei Concordia Chiajna-vedeta a lăsat-o pe Maria Păuna, specialistă în make-up să se ocupe de genele şi spâncenele sale.

“Foarte mulţi ani m-a pensat Anastasia Soare. Zburam pentru ea de la Las Vegas în Los Angeles. Asta înseamnă să fie un om bun şi să te simţi confortabil – te duci după el până la capătul pământului.

Prodanca o cunoaşte pe Maria de ani de zile, însă până acum nu a apelat la serviciile ei în ceea ce privesc sprâncenele. După ce i s-a explicat care este procedura şi ce beneficii aduce, Anamaria s-a gândit că nu  are nimic de pierdut dacă încearcă o dată. Aşa că s-a lăsat pe mâna specialistei pentru pensare şi repigmentare de sprâncene şi gene.

La final Prodanca a fost foarte încântată. S-a lăudat la toată lumea. Oana Roman a felicitat-o pentru schimbare, în schimb mama ei a avut o reacţie destul de refractară, „ce-i cu prostiile astea mamă?” Dar vedeta ne-a asigurat că aşa zice mereu la început mama ei, apoi se răzgândeşte şi vrea şi ea.

Ce mai face Anamaria, puteţi vedea în fiecare duminică de la ora 20:00 la Euforia TV.

 

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *