News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Apar băsiștii din guvernul tehnocrat al lui Cioloș. Raluca Prună (ministrul Justiţiei) recunoaşte că are o „afiliere de idei” cu Monica Macovei Apar băsiștii din guvernul tehnocrat al lui Cioloș. Raluca Prună (ministrul Justiţiei) recunoaşte că are o „afiliere de idei” cu Monica Macovei
Please follow and like us:
Pin Share

Raluca Prună (ministrul Justiţiei) a recunoscut, marţi, că are o „afiliere de idei” cu europarlamentarul ECR Monica Macovei, fost ministru PDL cu acelaşi portofoliu.

Afirmaţia vine în contextul în care Raluca Prună a fost acuzată că încearcă să favorizeze M10, mini-partidul Monicăi Macovei, susţinând reducerea pragului electoral pentru intrarea în Parlament, chiar dacă ministrul Justiţiei nu are nicio atribuţie pe această temă.

”Am lucrat cu Monica Macovei și am o afiliere de idei cu Monica Macovei. Însă eu aici nu am acceptat acest post, ca să sprijin pe cineva sau pe altcineva. Eu sunt aici în slujba cetățeanului român și nu este treaba mea să sprijin partidele mici sau partidele mari. Nu sprijin niciun partid”, a declarat Raluca Prună.

Analistul politic Bogdan Chirieac nu s-a arătat uimit de declarație, explicând că acest lucru nu mai este o surpriză.
”Mai era vreo surpriză pentru cineva? (…) Cum se împacă un ministru tehnocrat al Justiției cu o asemenea declarație politică, întrebați-l pe Dacian Cioloș”, a spus Bogdan Chirieac, marți, într-o intervenție telefonică la Antena 3.
Mai mult: analistul politic este de părere că acest lucru nu ar reprezenta o problemă, în cazul în care ar fi asumat de premier, care a spus că își face guvern de tehnocrați, iar nu de politicieni.
”Nu e nicio problemă. Doar că trebuie asumat și de premierul Cioloș, care a spus că își face guvern de tehnocrați. Nu știu dacă domnul Cioloș își va asuma acest lucru. (…) Problema e acum la domnul Cioloș”, a încheiat Bogdan Chirieac.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *