News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Apple TV+, o nouă platformă de streaming de seriale, emisiuni şi filme Apple TV+, o nouă platformă de streaming de seriale, emisiuni şi filme
Please follow and like us:
Pin Share

După muzică, jocuri video, instrumente de plăţi şi ştiri, Apple lansează vineri o platformă de streaming de seriale, emisiuni şi filme pentru a crea un ecosistem complet de conţinut şi servicii, informează agerpres.ro.

Apple TV+ se lansează vineri în o sută de ţări şi propune programe originale la preţ redus – cel mai mic din sector: 4,99 dolari pe lună, la jumătate faţă de Netflix – pentru întreaga familie.

Apple nu poate rivaliza cu cataloagele pionierilor pieţei (Netflix, Hulu…) sau următorii sosiţi (Disney, HBO…). Prin urmare, se impune prin alte argumente, cum ar fi preţul, derizoriu pentru clienţii săi dispuşi să cheltuiască sute de dolari pentru un nou smartphone la fiecare doi sau trei ani.

Un abonament cu valabilitate de un an va fi, de asemenea, oferit ca bonus pentru orice achiziţie de iPhone, iPad sau Mac.

Apple TV+ se poziţionează ca serviciu bonus, în acelaşi mod în care liderul comerţului online, Amazon, include platforma de streaming în abonamentul său premium (Prime) la 8,99 dolari, care include diverse servicii, inclusiv livrare rapidă şi gratuită.

Pentru gigantul american de tehnologie este vorba în primul rând de diversificarea şi ruperea dependenţei sale de iPhone.

Cu Apple Music, Apple Arcade, Apple News+, Apple Card şi Apple Pay, grupul are o ofertă combinată, care ar trebui să-i încurajeze pe adepţii săi să rămână în universul său, atât pentru dispozitivele sale, cât şi pentru serviciile utilizate în viaţa de zi cu zi (plăţi, divertisment şi altele).

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *