News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Un număr de peste 1400 de karateka reprezentând cluburi din 22 de ţări, şi-au dat întâlnire în localitatea Lignano  din Italia, în vederea  participării  la cea de-a opta ediţie a Campionatului Mondial de Karate, competiţie destinată cluburilor.

România a fost reprezentată de clubul arădean CS Shodan, alături de  Fudoshin, Dinamic şi Zanshin, toate din Timişoara, Politehnica Cluj şi Rapid Bucureşti.

Sportivii pregătiţi de sensei Teo Răduţ(6 Dan) s-au ridicat la înălţime, reuşind chiar să cucerească un titlu mondial prin Bianca Pătean la categoria de vârstă 11-12 ani. În cadrul categoriei 9-10 ani, Timea Cojocariu a cucerit medalia de argint în proba de kumite feminin. O altă sportivă a clubului Shodan, Cristina Basista, a devenit vicecampioană mondială la categoria de vârstă 13-14 ani, tot în proba de kumite.

Directorul competiţiei a fost nimeni altul decât marele maestru Giacomo Spartaco Bertoletti, acesta fiind prezent cu puţin timp în urmă în oraşul nostru, odată cu înfiinţarea primei şcoli de jujitsu din România.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *