News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad


Vicepreşedintele Adrian Ţolea, a reprezentat Consiliul Judeţean Arad, la lucrările celei de-a XIX-a sesiuni plenare şi al XXVI-lea Consiliu internaţional al Adunării Regiunilor Vinicole Europene (AREV), care s-a desfăşurat, în perioada 29 – 30 mai 2011, la Toledo (Spania). La lucrări a participat şi şeful Serviciului de Cooperare Instituţională, din cadrul CJA, Mihaela Stănescu.
AREV este o organizaţie din care fac parte 75 de regiuni viticole din Uniunea Europeanu, Consiliul Judeţean Arad fiind membru în biroul de conducere al acestei asociaţii.
Ordinea de zi a cuprins subiecte legate de studiul european al potenţialului de turism turistic, proiect în care Consiliul Judeţean Arad este implicat. S-au discutat şi probleme referitoare la reforma Politicii Agricole Comune şi Piaţa Comună a Vinului, drepturile de replantare după 2015, în lumina păstrării caracteristicilor şi specificului fiecărei regiuni producătoare de vin din Europa.
Adrian Ţolea, vicepreşedinte CJA, ne-a declarat că, în deschiderea sesiunii plenare a AREV, preşedintele Asociaţiei, Jean-Paul Bachy, a anunţat că invitaţia Consiliului Judeţean Arad de a organiza o reuniune a Biroului Internaţional al AREV, în luna septembrie, a acestui an la Arad a fost acceptată. ”Faptul că vom organiza o întrunire a conducerii AREV-ului la Arad, este un câştig pentru judeţul nostru şi o posibilitate foarte bună pentru noi de a promova Podgoria Mniş-Măderat şi Drumul Vinului ca şi destinaţie turistică”.

Mai citeste si:  Mica ta ferma- o afacere in SIGURANTA

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.