News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ARD cu mastile de Halloween

Politica 30 octombrie 2012 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Reprezentanţii PDL continuă jocul deghizării şi dedublării la Arad. După ce şi-au schimbat de mai multe ori numele şi culoarea – PDL, MCL, ARD – oamenii lui Băsescu anunţă public că îşi pun din nou măştile, de această dată cu ocazia sărăbătorii de Halloween.

            În sfârşit, cei de la PDL-ARD au nimerit simbolistica potrivită. După o guvernare de groază, în care au tăiat cu cruzime şi nepăsare tot ce se putea tăia – salarii, pensii, indemnizaţiile copiilor – este normal ca adepţii lui Băsescu să se prezinte mascaţi în faţa electoratului. Este firesc ca toţi cei care au fost parlamentari şi miniştri în timpul guvernării PDL, toţi cei care i-au susţinut prin vot, să aibă o reţinere să se uite în ochii arădenilor.

            Pe de altă parte, prima încercare de comunicare a ARD cu arădenii este un eşec. Cei care au condamnat arădenii la sărăcie şi privaţiuni nu vor fi percepuţi niciodată ca o echipă de „oameni inimoşi”, aşa cum încearcă să se prezinte. Dimpotrivă, oamenii din echipa PDL-ARD au dovedit o totală nepăsare faţă de problemele oamenilor obişnuiţi, prin diminuarea veniturilor, majorarea TVA care a condus la scumpirea tuturor bunurilor şi serviciilor, prin majorarea fără precedent a cheltuielilor de întreţinere. În aceste condiţii, masca nu inima este simbolul cel mai potrivit pentru PDL-ARD Arad! (comunicat USL)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *