News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Axându-se cu precădere pe proiecte care dezvoltă activităţi pe segmentul de tineret, Asociaţia EDUCATIO a obişnuit opinia publică arădeană cu o serie de manifestări de anvergură: „Teen Fest – Liceul anului”, aflat anul acesta la a IV – a ediţie, festivalul „Tineri pentru păstrarea vie a tradiţiei (octombrie-decembrie 2009), culegerea „EDUCATIO” – culegere de întrebări cu răspunsuri de cultură generală pentru gimnaziu şi liceu, „Teen Fest – Balul Balurilor” (octombrie-decembrie 2009), campania de informare „Arată că îţi pasă. Alegerea ta contează” (noiembrie-decembrie 2009), premierea olimpicilor arădeni (februarie 2010) etc.

Pe lângă aceste proiecte care au implicat un număr foarte mare de tineri arădeni, asociaţia a desfăşurat numeroase activităţi în parteneriat cu alte ONG-uri, şcoli, instituţii publice locale, toate centrându-se pe încurajarea şi susţinerea iniţiativelor venite din zona tineretului arădean.

Glad Varga, preşedintele Asociaţiei EDUCATIO a declarat: „Suntem foarte bucuroşi la acest moment de bilanţ. După un an de activitate, Asociaţia EDUCATIO a reuşit să ofere tinerilor arădeni numeroase oportunităţi de formare şi divertisment. Sperăm ca şi pe viitor să-i avem pe aceştia alături de noi”.

La capitolul proiecte de viitor, Asociaţia EDUCATIO urmează să desfăşoare acţiuni semnificative precum: „Balul Absolventului”, realizarea unui almanah privind identitatea şi diversitatea în judeţul Arad, un proiect care îşi propune conservarea tradiţiilor populare din Podgoria Aradului, un proiect privind protecţia mediului, reeditarea culegerii EDUCATIO şi nu în ultimul rând o televiziune online pentru tineret, realizată din fonduri proprii.

„Asociaţia EDUCATIO s-a impus foarte rapid în peisajul civic arădean printr-o multitudine de proiecte, activităţi legate mai ales de segmentul de tineret, impulsionând tineretul arădean şi oferindu-i un cadru optim de manifestare”, a declarat dr. Antoniu Martin, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei EDUCATIO.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *