News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Asociația “Pro Crisius” din Chișineu-Criș, alături de Cabinetul europarlamentarului Iosif Matula s-au alăturat campaniei de ajutorare a sinistraților din Buzău și Vrancea, demarată de Prefectura Arad, Crucea Roşie, Primăria municipiului şi Consiliul Judeţean Arad.

Începând de mâine chișeuanii sunt așteptați la sediul cabinetului europarlamentarului de pe strada  Înfrățirii nr. 89 (lângă Banca Transilvania).

„Ne-am alăturat acțiunii umanitare demarate de autoritățile arădene pentru a ne exprima solidaritatea față de victimele calamităților din Buzău și Vrancea. Pe această cale, doresc să fac un apel către toți chișeuanii care doresc să întindă o mână de ajutor victimelor din zonele grav afectate de zăpezi” a declarat europarlamentarul arădean Iosif Matula.

Colectarea de ajutoare se va face duminică, 12 februarie, între orele 9.00-18.00 și luni, 13 februarie între orele 9:00-13:00 la sediul cabinetului europarlamentarului de pe strada  Înfrățirii nr. 89, urmând ca luni la orele serii transportul din partea judeţului Arad să plece în zonele afectate.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *