News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

EximBank a acordat companiei Astra Vagoane Calatori o scrisoare de contra-garantie bancara a carei valoare depaseste 31 de milioane de euro, facilitate care a permis societatii aradene sa participe la o licitatie internationala in urma careia a castigat un contract de export de peste 100 de milioane de euro.

In urma adjudecarii contractului, Astra Vagoane Arad va livra companiei braziliene Vale di Rio Doce – una dintre cele mai mari din lume – aproape 100 de vagoane pentru transport calatori.

„Avand in vedere faptul ca majoritatea exportatorilor romani au parteneri in zona Uniunii Europene – al carei mediu economic este destul de putin predictibil in ultima perioada, EximBank si-a stabilit ca prioritate pentru acest an sprijinirea societatilor comerciale pentru abordarea de piete non-UE. Faptul ca am inceput anul cu incheierea acestui important parteneriat ne indreptateste sa credem ca vom reusi sa sustinem cresterea ponderii comertului extra-comunitar, mai ales ca avem produse care acopera intregul flux de export, din faza de productie, livrare si pana la incasarea contravalorii marfurilor exportate”, a spus Ionut Costea, presedintele EximBank. (gandul.info)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *