News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Atentat la Nisa: Un camion a intrat în mulțime de Ziua Națională a Franței Atentat la Nisa: Un camion a intrat în mulțime de Ziua Națională a Franței

Un camion a intrat în mulțimea strânsă să vadă artificii la Nisa, iar potrivit primăriei orașului și martorilor s-au înregistrat victime, transmite AFP.

Un camion a lovit în mulțimea adunată la Nisa (sud) pentru focurile de artificii cu ocazia Zilei Naționale a Franței, joi seară, la orele 22.30 (23.30, ora României), înregistrându-se „mai multe zeci, poate vreo 30 de morți”, potrivit autorităților locale.

La postul de televiziune BFM-TV, subprefectul departamentului Alpes-Maritimes, Sébastien Humbert, a vorbit despre „mai multe zeci, poate vreo 60 de morți și poate mai multe sute de răniți”.

Șoferul camionului care a izbit mulțimea a fost împușcat, a precizat el.

Prefectura departamentului Alpes-Martimes a vorbit despre un atentat și le-a cerut locuitorilor să rămână la domiciliu.
„Oamenii fug, este panică. A urcat pe Promenades des Anglais și a izbit toată lumea”, a explicat un jurnalist al publicației Nice Matin aflat la locul incidentului. „E lume plină de sânge, fără îndoială sunt mulți răniți”, a explicat el. (agerpres.ro) foto: reuters

Mai citeste si:  GHEORGHE FEIES SI FLORIN CIUL GASITI IN INCOMPATIBILITATE DE ANI

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *