News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Duminică, 17 iunie a.c., în jurul orei 19.30, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în timpul liber, a intervenit într-un conflict iscat între mai multe persoane.

Jandarmul, aflat pe o stradă din cartierul Micălaca, a observat cum, dintr-un autoturism în care se aflau cinci bărbaţi, a fost scos, de către unul din aceştia, pe geamul portierei din partea dreaptă, un pistol de culoare neagră, cu care a ameninţat o tânără ce se afla pe trotuar. La ameninţarea cu pistolul, tânăra s-a speriat şi a fugit.

Jandarmul şi-a anunţat telefonic colegii iar un echipaj, ajuns de urgenţă la faţa locului, i-a depistat în scurt timp pe făptuitori, în zona unei staţii de carburant. La controlul efectuat asupra autoturismului, a fost găsită arma, un pistol marca Gamo, cu aer comprimat, de calibru 4,5 mm, cu seria ştearsă, alături de un cartuş nepercutat şi două tuburi percutate calibru 9 mm. Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea confiscării.

Tinerii au explicat cele întâmplate motivând că au vrut să facă o glumă şi că nu o cunosc pe tânără, însă aceasta a depus plângere.

După verificările efectuate, a rezultat că trei din cele cinci persoane au fost implicate în eveniment, respectiv un tânăr din judeţul Vâlcea şi doi din judeţul Arad. Acestora le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Documentele au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *