News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Începând de miercuri, 1 februarie, punctul de plecare la proba practică pentru obţinerea permisul de conducere este din parcarea Expo Arad Internaţional.

Călin Bibarţ, prefectul judeţului Arad, prezent astăzi la Expo Arad Internaţional a subliniat că schimbarea locaţiei vine în sprijinul candidaţilor care au la dispoziţie un spaţiu adecvat şi mai ales un loc de aşteptare decent, acesta fiind considerentul pentru care s-a ales parcarea de la Expo Arad.

Consiliulul Local Municipal a atribuit recent în folosinţă gratuită Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor terenul ce însumează aprox. 1.400 de metri pătraţi. Cererea a fost justificată de interesul public al asigurării spaţiului necesar desfăşurării activităţilor de examinare a candidaţilor   la proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere auto, precum şi a spaţiului necesar amenajării poligonului pentru examinarea la proba practică pentru categoriile A şi A1. Din cei 1400 mp, 1100 mp au fost folosiţi pentru amenajarea unui poligon de examinare  (jaloane şi linii de demarcaţie a    zonelor) şi 300 mp reprezentând punct de plecare în vederea examinării la proba practică a candidaţilor  pentru obţinerea permisului de conducere auto  şi pentru examinarea la proba practică pentru categoriile A şi A1.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *