News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Luni, 23 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitat un echipaj de jandarmi pentru soluţionarea unui caz de furt ce a avut loc într-un supermarket situat pe Calea Radnei din municipiul Arad.

La faţa locului, jandarmii i-au identificat pe I. Adrian de 28 de ani şi pe C Maria de 31 de ani, ambii  din judeţul Timiş, care au fost observaţi, de către agenţii de pază ai magazinului, în timp ce schimbau etichetele cu cod de bare de la 8 articole „Suporţi coloană”, în valoare de 84,99 lei bucata cu etichete de la 8 articole „Papuc al grinzii” în valoare de 8,99 lei bucata. Aceştia au plătit contravaloarea produselor cu preţ mic, rezultând un prejudiciu de 608 lei, dar la ieşirea din magazin au fost interceptaţi de echipajul de jandarmi. La controlul efectuat, asupra bagajelor aflate asupra celor doi au fost găsite produsele, acestea fiind restituite reprezentantului magazinului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii le-au întocmit celor în cauză actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de ”furt calificat”. Documentele au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *