News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Beyoncé donează 6 milioane de dolari pentru lupta cu coronavirusul prin intermediul inițiativei BeyGOOD Beyoncé donează 6 milioane de dolari pentru lupta cu coronavirusul prin intermediul inițiativei BeyGOOD
Please follow and like us:
Pin Share

Donația este în parteneriat cu mai multe organizații pentru a oferi ajutor de consultație mintală și alte servicii comunităților care au nevoie.

Câștigătoarea Grammy, în vârstă de 38 de ani, a anunțat că a donat 6 milioane de dolari pentru a ajuta persoanele afectate în mod disproporționat de criza de sănătate publică, în special pe cei aflați în prim-plan, care vor avea nevoie de asistență chiar și după pandemie.

Inițiativa BeyGOOD s-a asociat cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, #StartSmall, pentru a strânge fondurile caritabile pentru serviciile de sănătate mintală, în conformitate cu UCLA.

Mișcarea filantropică este, de asemenea, parteneriat cu Alianța Națională asupra Bolilor Mintale (NAMI) pentru a oferi sprijin în Houston, New York, New Orleans și Detroit. Sprijinul pentru ”wellness personal” va ajuta, de asemenea, Centrul Medical Memorial United, Bread of Life, Matthew 25 și mai multe organizații.

Sâmbătă, în timpul specialului One World: Together at Home, Beyoncé a vorbit despre eroii pandemiei și despre comunitățile devastate cel mai mult de virusul mortal.

„În această seară sărbătorim adevărați eroi”, a spus cântăreața. „Cei care fac sacrificiul suprem pentru a ne menține pe toți în siguranță, hrăniți și sănătoși. Pentru medici, asistenți medicali și alți lucrători de îngrijire a sănătății care sunt departe de familiile lor, având grijă de a noastră, continuăm să ne rugăm pentru siguranța dumneavoastră”.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *