News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

galleria-2956

Galleria Arad pregătește o surpriză de proporții arădenilor! Vineri, de Black Friday, magazinele din Galleria Arad vor organiza Noaptea Albă a Reducerilor, o seară specială în care cumpărătorii vor fi așteptați cu oferte promoționale și reduceri de până la 70%!

Sute de produse, fie că vorbim de cele mai tari electrocasnice și gadgeturi, colecții vestimentare de la branduri în vogă, echipamente sportive, articole de birotică și papetărie, accesorii și nu în ultimul rând alimente, toate vor avea prețuri atractive croite special pentru a celebra ziua de vineri, 21 noiembrie.

În plus, vizitatorii Galleria Arad vor avea la dispoziție numeroase posibilități de relaxare și distracție, de la posibilitatea de a beneficia de promoțiile din zona food court și cafenele până la opțiunile de petrecere ale timpului liber din incinta Game Zone si RoboLand, cel mai tare parc de distracții dintr-un centru comercial.

Mai citeste si:  De Black Friday, la KFC comanzi un meniu de 5 sau 8 aripioare şi primeşti gratuit încă unul la fel

Toate promoțiile și reducerile vor fi marcate special în magazine iar Galleria Arad își va aștepta vizitatorii până la miezul nopții pentru a celebra împreună Noaptea Albă a Reducerilor!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.