News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În cadrul celei de-a doua şedinţe, desfăşurate joi, Board-ul municipiului Arad şi-a ales structura de conducere.
„Joi a avut loc cea de a doua şedinţă a Boardului municipiului Arad, la care au luat parte 24 din cei 28 de membri ai acestei structuri, pe ordinea de zi aflându-se trei puncte: cooptarea de noi membri, alegerea conducerii prezentarea proiectelor municipiului Arad”, a informat Ramona Creţu, purtător de cuvânt al Board-ului municipiului Arad, prin intermediul unui comunicat de presă.
Potrivit sursei citate, preşedinte a fost ales dr. Peter Hugel, director al Complexului Muzeal Arad, vicepreşedinţi fiind desemnaţi ing. Adrian Popescu, director general al firmei Takata Petri SA, şi părintele Vasile Pop, consilier cultural al Arhiepiscopiei Aradului, funcţia de preşedinte executiv fiind deţinută de primarul Gheorghe Falcă.
„De asemenea, s-a stabilit ca întâlnirile Board-ului să aibă loc la începutul fiecărei luni, urmând să fie conduse de preşedintele nou ales”, a mai adăugat Ramona Creţu.
Board-ul municipiului a fost constituit din iniţiativa primarului Gheorghe Falcă, care a vorbit pentru prima oară despre această iniţiativă a sa cu ocazia ediţiei din acest an a Zilelor Aradului.
Practic este vorba de un consiliu alcătuit din personalităţi ale municipiului reşedinţă de judeţ, alcătuit deocamdată din 28 de persoane, cu care primarul Gheorghe Falcă se va consulta referitor la probleme din diverse domenii de activitate.
De remarcat, că şedinţele Boardului se vor desfăşura cu uşile închise. (news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *