News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Zilele trecute s-a terminat în stațiunea vâlceană Călimănești prima mare competiție de șah a anului 2012 – Concursul National de Șah Școlar ”Elisabeta Polihroniade”. Au participat cei mai buni copii din țară, turneul desfășurându-se pe parcursul a 9 runde pe 5 categorii de vârstă: 7, 9, 11, 13 și 15 ani.

Reprezentantul clubului Vados, Bogdan David a confirmat progresul și rezultatele bune înregistrate în ultimul timp și, după ce în cursul lunii decembrie s-a calificat fără emoții la finalele individuale de șah din aprilie 2012, a reușit ca acum să obțină titlul de vicecampion național la șah școlar – categoria sub 9 ani, terminând turneul cu 6,5 puncte din 9 partide, cu o singură înfrângere la câștigătorul concursului, craioveanul David Gavrilescu, partidă în care a avut avantaj clar dar din păcate, o greșeală pe finalul partidei a făcut ca victoria să-i scape.

 

Mai citeste si:  Ciprian Luca acuză conducerea Ministerului Sănătății de neprofesionalism și neglijență în achitarea obligațiilor

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.