News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Jandarmii arădeni în cooperare cu inspectori din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură – Filiala Ardeal, au efectuat în această perioadă acţiuni pe linia combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional în domeniul piscicol.

Pe timpul unui control efectuat în apropierea oraşului Sebiş, pe malul stâng al Crişului Alb, a fost prins în flagrant Claudiu B., în vârstă de 43 de ani, din localitate, în timp ce pescuia cu ajutorul unui dispozitiv tip pripon cu opt cârlige. În apropierea bărbatului se afla şi o plasă de pescuit comercial confecţionată din fir monofilament de tip setcă cu lungimea de 25 metri şi lăţimea de 2,5 metri.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunilor de ,,pescuitul cu ostia, suliţa, ţepoaica şi cu orice alte unelte înţepãtoare sau agãţãtoare, prin greblare sau harponare” şi ,,producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasã monofilament ”

Un alt control a fost efectuat în apropierea localităţi Pecica. Cu acest prilej a fost prins în flagrant Petre A., în vârstă de 22 de ani, din localitate, în timp ce pescuia cu o unealtă de pescuit de tip năvod din aţă textilă, cu lungimea de 5,8 metri şi lăţimea de 2,7 metri, prevăzută cu un lanţ. Acestuia i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de ,,deţinerea de către persoane neautorizate a tipurilor de unelte de pescuit comercial”.

Uneltele găsite au fost ridicate în vederea confiscării.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *