News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Bucuria primului antrenament colectiv de după izolare, la UTA Bucuria primului antrenament colectiv de după izolare, la UTA
Please follow and like us:
Pin Share

Liderul Ligii a II-a şi-a reluat antrenamentele colective după aproape trei luni. Negativi la toate cele trei serii de testări la coronavirus, utiştii au dat startul şedinţelor de pregătire în grup, după ce din 19 mai, timp de 14 zile, s-au respectat restricțiile impuse de Ministerului Tineretului și Sportului. Aşadar,„roș-albii” au încheiat antrenamentele în grupe de câte patru jucători, iar de ieri după-amiază se pregătesc normal.

După Tomozei, în continuare pe margine ca urmare a accidentării la gambă, un alt fundaş lateral acuză probleme. Stancu resimte din nou dureri musculare şi urmează să fie supus unor investigaţii. Tomozei este sub tratament şi în curând va relua antrenamentele separate, urmând să se alăture colegilor probabil la mijlocul lunii. În rest, tot lotul este valid şi gata să intre în linie dreaptă cu pregătirea play-off-ului.

În căutarea adversarelor pentru amicale

Cea mai mare problemă a utiştilor pare a fi lipsa adversarilor pentru amicale. După 15 iunie, UTA-ei i-ar prinde bine 2-3 jocuri de verificare, doar că adversari disponibili se vor găsi cu greu. Liga 1 va fi deja începută, vecinii din Ungaria şi Serbia au reluat campionatele, iar cele mai multe divizionare din România sunt în vacanţă.

Poate doar ceva echipe de Liga a IV-a, de prin zona Aradului, sau juniorii mari ai clubului, să le fie partenere utiştilor, înaintea celor cinci finale din play-off-ul-ul pentru promovarea în Liga 1.

(foto: uta-arad.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *