News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Fundația Dezvoltarea Popoarelor – Filiala Arad în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad și cu sprijinul Primăriei Comuna Șagu a organizat BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, în data de 29 și 30 Martie 2012, începând cu ora 10.30 la Căminul Cultural.

Aceasta acțiune a fost derulată în cadrul proiectului “Parteneriat pentru Ocupare în Mediul Rural, POSDRU/52/5.2/G/20737 – proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

La bursă au participat 7 angajatori și aproximativ 100 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Ofertele vacante au fost din domeniul confecțiilor textile, agenți de pază, bucătari, ospătari, cameriste, muncitori necalificați și manipulanți marfă. Pe durata acțiunii au fost selectate 36 de persoane, pentru a se prezenta la viitorul loc de muncă, pentru o probă de lucru. Bursa se înscrie în seria evenimentelor de mediere profesională pentru persoanele din mediul rural, cu scopul de a creşte şansele de integrare profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin chemarea angajatorilor în mijlocul comunităților rurale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *