News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Astăzi, 22 decembrie a.c, în preajma Sfintelor Sărbători de Crăciun, jandarmii arădeni au dorit să fie alături de copiii din Centrul de primire minori şi de la Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii „Morcoveaţă” din Arad, pentru a aduce spiritul Crăciunului în sufletele acestora şi a-i face să se bucure alături de „Moşul”, venit la ei încărcat cu daruri.

Bătrânul Moş Crăciun a dăruit copiilor cadouri conţinând dulciuri, fructe, jucării şi produse cu motiv specific, fiind răsplătit cu poezii şi colinzi de toţi copiii prezenţi.

Spiritul Crăciunului constituie un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi, iar în aceste momente trebuie să ne gândim cu afecţiune şi înţelegere la cei pentru care destinul nu a fost aşa darnic.

Avem speranţa că prin acest simplu act de caritate făcut din suflet, prin mărinimia personalului inspectoratului, copiii au descoperit pentru câteva clipe frumuseţea sărbătorilor şi avem convingerea că prin gestul nostru am adus un strop de bucurie în sufletele acestora.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *