News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Joi, 21 aprilie a.c., în preajma Sfintelor Sărbători de Paşte, colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a dorit să fie alături de copiii de la Centrul de primire minori şi de la Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii „Morcoveaţă” din Arad, pentru a le face cadouri în spiritul acestor sărbători.

Astfel, jandarmii din cadrul inspectoratului au pregătit 40 de pachete – cadou, conţinând dulciuri şi produse cu motiv specific, pe care le-au dăruit micuţilor, primind în schimb recitaluri de poezii şi cântece.

De asemenea, conducerea inspectoratului l-a vizitat pe domnul locotenent în retragere Pantea Crăciun, veteranul jandarm în vârstă de 101 ani, oferindu-i o felicitare de Paşte şi urându-i viaţă îndelungată, sănătate şi bucurie.

Sfintele Sărbători de Paşte constituie un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi, iar în aceste momente trebuie să ne gândim cu afecţiune şi înţelegere la cei cu care destinul nu a fost aşa darnic şi să dovedim spirit de întrajutorare, încântarea îndeplinirii unor fapte bune şi iubirii „aproapelui de sine”.

Prin acest simplu gest de a dărui sperăm că am adus un strop de bucurie şi o rază de speranţă şi lumină în sufletele acestora.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *