News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Când vorbim de cadouri, avem în minte un moment deosebit, marcat de o bucurie sufletească specială. În fond, cine primeşte cadouri nu e firesc să se bucure?!

Dar, iată am să prezint un fapt de o mare gravitate. Când vorbim de cadouri, în ecuaţie intră “Donatorul” cadoului şi “Beneficiarul”.

În cazul ce îl voi prezenta “BENEFICIARII” suntem noi, toţi arădenii. Cine este cel ce ne face cadouri? PD-L şi d-nul Falcă. Să explicăm. Cadourile cu care sunt dăruiţi arădenii în 2012 sunt următoarele:

1. De la 1 februarie curentul electric se scumpeşte cu 5%!

E normal? Ce produce CET ARAD (cet 1 şi 2) – în principal CURENT ELECTRIC. Ne spune d-nul Falcă, dacă ştie, şi dacă îl lasă “stăpânul” ce cantitate de energie electrică se produce în Arad, cine o cumpără ieftin şi apoi o vinde scump amărâţilor de arădeni? Cine face profit din această producţie de energie electrică? CET-urile din Arad în nici un caz. Aici e faliment şi peste 80 angajaţi vor părăsii locul de muncă. Adică, toţi cei ce nu au carnet PD-L. Până şi arhivarul de la CET e cu carnet PD-L (Teodor Mihuţ – şi e consilier judeţean PD-L). De ce se majorează cu 5% curentul electric? Pentru a produce profit MAFIEI PEDELISTE din energie de la Arad.

2. Al doilea cadou primit deja în 2012 de arădeni, DAT tot de primarul GHEORGHE FALCĂ, este majorarea tarifului la apă. Arădenii, ca fraierii vor plăti mc de apă cu 3,35 lei. Ştiu arădenii că la Timişoara costul apei este cu 21% mai redus ca la Arad? Paradoxul aici însă atinge paroxismul. Iată de ce. La Timişoara costurile de producţie sunt mai scumpe decât la Arad! Timişoara, luând apă din Bega, e obligată să trateze această apă. Tratarea se face cu schimbători de ioni importaţi din… Olanda. La Arad, apa se scoate direct din puţurile forate şi echipate în anii 1980 şi se face doar o clorinare preventivă. Preţul de producţie la Arad, este cu 70% mai mic decât la Timişoara. Atunci de ce majorări de preţ şi de ce apă mai scumpă la Arad decât la Timişoara? Aceasta e întrebarea! De ce acest cadou pentru arădeni? D-nul Falcă ştie dar tace. Tace pentru că trebuie să majoreze tariful la apă pentru angajaţii Companiei de Apă pentru că 90% din angajaţi sunt cu carnet portocaliu. Până şi cititorii de apometre din judeţ, cei ce intră în curţile oamenilor să citească apometrele sunt pedelişti. Oameni de propagandă ai PD-L Arad. Vom face un audit la Compania de Apă şi o să vă cruciţi ce vom descoperii la această Regie a Judeţului dar care îi beleşte de bani şi pe arădenii din Municipiu.

3. Dacă mai punem la capitolul “cadouri” şi majorarea tarifului la carburant şi adăugăm şi celelalte, precum TV-aul majorat de la 19% la 24%, reducerea salariilor cu 25%, tăieri din pensii cu 5,5%, diminuarea compensaţiilor pentru medicamente, atunci e clar că situaţia este disperată.

Noi, cei de la PNL spunem răspicat că REFUZĂM astfel de cadouri. Să le ia doar membrii PD-L. Să ştie arădenii, că în 2012 vom debarca PD-Lul şi aici la Arad, pentru a putea oferii alte CADOURI arădenilor. Cadouri care să-i bucure cu adevărat şi care să însemne taxe, impozite şi tarife mai mici.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *