News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Zece tineri arădeni, reuniţi sub titulatura „Doi pe doi”, au demarat campanie de donare de sânge la nivel naţional. Denumită „Azi pentru România”, campania începe la Arad şi, graţie apelului organizatorilor şi reţelelor de socializare, va fi extinsă la nivel naţional.
„În 17 ianuarie 2011 invadaţi centrele de donare din oraşul vostru. Vă puteţi înscrie la această campanie direct printr-un comentariu şi vă trimit toate datele necesare. Centrul unde poţi dona sânge în oraşul tău, adresa, etc.
În 17 ianuarie 2011, ora 08,00, ne sincronizăm în toată România şi facem o faptă bună!
De ce? Pentru că ţara noastră se află pe ultimele locuri în Europa la capitolul donării de sânge, pentru că în spitale sângele uneori lipseşte cu desăvârşire, pentru că oamenii au nevoie de oameni! ( Evenimentul este public şi pe Facebook în caz că doreşti să ne ajuţi cu mediatizarea lui. Mulţumesc)
Cine are nevoie de sânge?
În fiecare secundă undeva în lume apare nevoia de sânge. E vorba atât despre oameni accidentaţi, despre oameni în sălile de operaţii cât şi despre oameni care suferă de afecţiuni grave la care singura şansă este transfuzia de sânge la un interval de timp. Încearcă să îţi imaginezi ce ar fi dacă a dona sânge ar fi ceva privit cu uşurinţa cu care sunt privite alte aspecte ale vieţii cum ar fi concediile, masa la un restaurant, sau alte asemenea lucruri pe care le faci pentru că vrei. Pentru milioanele de oameni care au nevoie de sânge anual asta ar face separarea între viaţă şi moarte”, este apelul pe care organizatorii îl fac celor care doresc să li se alăture.(news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *