News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Capitala culturala doar aradeana, nu si europeana! Capitala culturala doar aradeana, nu si europeana!
Please follow and like us:
Pin Share

Timişoara, Baia Mare, Cluj-Napoca şi Bucureşti sunt oraşele care rămân în cursa pentru obţinerea titlului de Capitală Europeană a Culturii 2021, a anunţat vineri Steve Green, preşedintele juriului de experţi care evaluează candidaturile.

Steve Green a participat la conferinţa de presă în care Ministerul Culturii, în calitate de organizator principal al competiţiei Capitală Europeană a Culturii 2021, a anunţat lista scurtă a oraşelor preselectate pentru obţinerea acestui titlu.

La conferinţa desfăşurată la sediul Bibliotecii Naţionale a României, au luat parte ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, precum şi reprezentantul Comisiei Europene, Sylvain Pasqua.

Juriul european invită oraşele preselectate să-şi revizuiască şi să-şi completeze candidaturile pentru etapa de selecţie, preconizată a se desfăşura în perioada august – septembrie 2016. (agerpres.ro)

Cum am reușit să rezolvăm o viziune strălucită a edilului nostru, nu a mai rămas decât candidatura pentru capitală verde, în rest totul este în ordine pentru orașul nostru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *