News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Câștigă un circuit pe Coasta de Azur în Săptămâna Franceză de la Lidl Câștigă un circuit pe Coasta de Azur în Săptămâna Franceză de la Lidl
Please follow and like us:
Pin Share

Începând din 30 ianuarie, descoperă savoarea specialităților franțuzești, pe care le vei regăsi, timp de o săptămână, în toate magazinele Lidl din țară. În plus, cu produsele din gama Duc De Coeur poți câștiga un circuit pe Coasta de Azur!

Gustările dulci sunt întotdeauna binevenite la un mic dejun franțuzesc, așa că îți poți începe ziua cu un desert din lapte (4.49 lei), cu madlene cu unt și ou (7.99 lei) sau cu o brioșă Chinois (11.99 lei). Alături de cafeaua ta preferată, poți să optezi și pentru melcișorii cu cremă (7.99 lei) ori pentru biscuiții tartlets (5.99 lei).

Pentru meniul de prânz, antreurile sunt cele care dau startul unei mese complete și hrănitoare. Te poți delecta cu o selecție de mezeluri franțuzești (13.99 lei), cu salam cu mucegai nobil sau cu parmezan (5.49 lei), brânză de capră cu șuncă (8.99 lei) sau cu câteva felii de brânză Tomme de Montagne (14.99 lei).

Surprinde-i pe cei dragi cu o cină festivă și un meniu franțuzesc. Optează pentru o porție de melci umpluți în stil burgund (11.99 lei), alături de un pahar de vin alb precum Sauvignon blanc sec (14.99 lei/0,75L) și bucură-te de deliciile fine din gama Duc De Coeur de la Lidl.

Câștigă un circuit pe Coasta de Azur

În primăvara aceasta, descoperă „Riviera Florilor”, Coasta de Azur și zona Provence în timp ce te bucuri de 7 nopți de cazare la un hotel de 3 stele. Cum? Cumpără de minimum 50 de lei și cel puțin un produs Duc De Coeur, înscrie codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro și poți câștiga un circuit de 2 persoane în Franța, oferit prin Lidl Tour. Mai multe detalii și regulamentul complet sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Din 30 ianuarie, vino și bucură-te de surprizele gamei Duc De Coeur din Săptămâna Franceză de la Lidl!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *