News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

SAM_3898

Astăzi s-a dat startul noii campanii de cumpărături în Galleria Arad! Fă-ţi cumpărăturile în mall şi “Povesteşte tuturor “despre ce ai putut să – ţi achiziţionezi în plus, cu voucherele câştigate.
“Spunem“în plus” faţă de suma cheltuită în Galleria Arad pentru că, pentru cumpărăturile făcute în mall, oferim arădenilor vouchere de cumpărături de 25, 50, 75 şi 100 de lei. Singura condiţie pe care clienţii noştri trebuie să o îndeplinească, este aceea de a face cumpărături de minimum 130 de lei în perioada campaniei, 15 aprilie – 6 mai, din magazinele partenere. Cu bonurile fiscale, aceştia se vor prezenta la infodesk, de unde vor extrage un plic care conţine un voucher valoric”,afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.
Voucherele, eliberate în limita bugetului de 24.000 de euro, pot fi valorificate în magazinele partenere, fiecare dintre acestea având bulina campaniei afişată în vitrină.
Faceţi cumpărături de minimum 130 de lei, luaţi-vă voucherul de la infodesk-ul de la etajul I al mall-ului şi căutaţi bulina “Povesteşte tuturor”. Detalii despre regulamentul campaniei puteţi obţine pe pagina oficială de Facebook a Galleria-ei Arad, la https://www.facebook.com/notes/galleria-arad/regulamentul-oficial-al-campaniei-povesteste-tuturor-tombola/549580771760143.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *