News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Muzica bună se aude la Antena 1. Spectacolul continuă în galele live X Factor  unde concurenţii rămaşi în concurs vor încerca să demonstreze de la o săptămână  la alta că pot deveni un super star. După ce săptămâna trecută, Oceana a cântat pentru publicul roman la X Factor şi alţi artişti vor urca săptămânile viitoare pe cea mai mare scenă de sticlă din România – scena  X Factor. Urmează Voltaj.

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări la acest sfârşit de săpătmână cea de-a doua gală live X Factor, un spectacol în care muzica bună este cuvântul de ordine. Cei 11 concurenţi rămaşi în concurs vor interpreta melodii din repertoriul autohton, aşa cum le-o cere tema galei din această săptămână şi vor încerca să convingă publicul că merită să îi acorde voturile lui.

Mai citeste si:  Pregătiri de alegeri la Seleuş

“Dincolo de nori”, “Mai frumoasă”, “Daca dragostea dispare” sau “Marionette” sunt doar o parte dintre surprizele pe care X Factor le pregăteşte telespectatorilor sâmbătă, 5 noiembrie, de la 20.20. Concurenţii vor străluci din nou în cel mai sepcatculos décor de televiziune şi vor păşi pe cea mai mare scenă de sticlă din România, iar telespectatorii vor avea din nou ocazia să îşi voteze preferaţii.

Începând de săptămâna trecută de la prima gală live X Factor, publicul a devenit un membru al juriului. În vreme ce Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă au devenit din juraţi, mentori,  românii au devenit din telespectatori, judecători. De sâmbătă şi până duminică, publicul îşi poate vota preferaţii.

Mai citeste si:  Pe 13 aprilie va avea loc Loteria Bonurilor Fiscale

Surprizele pe care X Factor le are pentru telespectatori nu se opresc doar la evoluţiile concurenţilor. Românii vor vedea la Antena 1 un show de talie internaţională cu artişti pe măsură. Duminică,  Voltaj va fi invitatul galei de săptămâna aceasta.

Tot duminică, telespectatorii vor afla care este concurentul care va părăsi în această săptămână competiţia pentru marele premiu: 200.000 de euro, oferit de Orange.  La prima gală X Factor, Cristian Parmac este cel care a părăsit competiţia, însă a făcut-o cu fruntea sus, în apaluzele juraţilor, colegilor şi publicului. Decizia finală i-a aprţinut Paulei Seling şi, deşi prestaţia lui Cristian duminică, la momentul salvării, a fost foarte bună, Paula nu a fost convinsă că are şanse mai departe.

Mai citeste si:  Finaliștii X Factor cântă de Revelion în Piața Constituției

Tensiunea creşte pe măsură ce numărul concurenţilor devine tot mai mic. Cum vor evolua în continuare, telespectatorii vor putea vedea urmărind în fiecare sâmbătă de la 20.20 şi duminica, de la 21.45, galele X Factor live.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.