News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Adrian Ţolea, Cristian Drăgan – vicepreşedinţi CJA, Adrian Bîcleşeanu, inspector şef la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad şi Condea Terentie, primarul localităţii Moneasa, au inaugurat miercuri, 11.05.2011, Centrul local pentru siguranţă şi ordine publică al jandarmeriei Moneasa.

Centru local pentru siguranţă şi ordine publică se află în clădirea Centrului de informare turistică Moneasa, pusă de dispoziţie de CJA, iar Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad va asigura personalul şi logistica.

Vicepreşedintele CJA Adrian Ţolea ne-a declarat că s-a făcut lobby la Bucureşti pentru a primii avizul deschiderii centrului, având în vedere că statutul pe care îl are staţiunea Moneasa este de interes naţional. „Centrul va asigura liniştea şi ordinea publică pentru turiştii agenţii economici din staţiunea şi comuna Moneasa, dar şi în comuna Dezna. Consiliul Judeţean Arad este interesat în a dezvolta staţiunea Moneasa şi a o promova cât mai bine prin investiţiile făcute atât în staţiune, cât şi în infrastructura rutieră privind accesul în condiţii cât mai bune în staţiunea Moneasa”.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *