News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

ALLIANCE TRAINING ARAD este un centru de formare profesionala care functioneaza ca o adevarata scoala de meserii. In cadrul acestui centru se organizeaza cursuri in domenii de activitate diferite de la constructii, comert, industrie usoara pina la gastronomie si infrumusetare. Alliance Trainig impreuna cu partenerii sai dispune de cel mai bogat portofoliu de meserii si specializari (peste 160!) din vestul tarii. O mare parte din calificarile intermediate pe piata sunt unice la nivel national, ceea ce face din Alliance Training un formator de top.

IC CONSULTING CLUJ NAPOCA este firma care a introdus in nomenclatorul de calificari in anul 2006 ocupatia de Inspector de resurse umane venind in intimpinarea cerintelor pietei.Este prima firma din Romania autorizata pentru cursuri de calificare in ocupatia de Inspector resurse umane (cu durata de 9 luni de zile). IC Consulting este una dintre putinele firme care sunt acreditate, pe perioada nedeterminata, in domeniul furnizarii de servicii de informare si consiliere profesionala precum si servicii de mediere pe piata interna.

Expertii celor doua firme partenere au prezentat in cadrul evenimentului de joi 27.05.10 o serie de noutati in materie de oportunitati si legislatie pe piata formarii profesionale.Evenimentul s-a adresat profesionistilor preocupati de adaptarea la viitor, managerilor, antreprenorilor, tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si institutionala in cadrul firmei.

Un eveniment de deschidere, unde oamenii de afaceri aradeni au aflat informatii pretioase despre:

Avantajele formarii profesionale continue

Accesarea Fondurilor Structurale din perspectiva politicilor de HR

Nevoia de leadership in procesul de dezvoltare durabila a firmei
{source}
<object width=”560″ height=”340″ id=”lsplayer” classid=”clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000″><param name=”movie” value=”http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=newsarad&clip=flv_53064ed2-62ea-4314-8eb9-f60e0eb36055&autoPlay=false&mute=false”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><embed name=”lsplayer” wmode=”transparent” src=”http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=newsarad&clip=flv_53064ed2-62ea-4314-8eb9-f60e0eb36055&autoPlay=false&mute=false” width=”560″ height=”340″ allowScriptAccess=”always” allowFullScreen=”true” type=”application/x-shockwave-flash”></embed></object><div style=”font-size: 11px;padding-top:10px;text-align:center;width:560px”><a href=”http://www.livestream.com/newsarad?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks” title=”Watch newsarad”>newsarad</a> on livestream.com. <a href=”http://www.livestream.com/?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks” title=”Broadcast Live Free”>Broadcast Live Free</a></div>
{/source}

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *