News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cercetare de piață pentru Târgul de Vânătoare și Pescuit de la EXPO Arad Cercetare de piață pentru Târgul de Vânătoare și Pescuit de la EXPO Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a participat, joi, 12 februarie 2015, la cel mai mare Târg de Vânătoare și Pescuit – FeHoVa din Budapesta (Ungaria), ocazie cu care a fost organizată o misiune economică.

 Delegația CCIA Arad a fost condusă de vicepreședintele Gheorghe Leucuța care a reprezentat Aradul la evenimentul din Ungaria.

Târgul de Vânătoare și Pescuit – FeHoVa, aflat anul acesta la cea de-a XXIII – a ediție este considerat unul dintre cele mai importante târguri care abordează domeniile de vânătoare, pescuit și arme din Europa de Est și Europa Centrală.

Misiunea economică de la Budapesta a fost organizată în vederea consolidării parteneriatului româno-maghiar și a avut ca scop analizarea posibilităților acestui sector economic. A fost deosebit de important pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad să evalueze domeniul, în condițiile în care în toamna acestui an organizăm cea de-a II-a ediție a Târgului de Vânătoare și Pescuit la Arad. S-a reușit crearea unei imagini de ansamblu și s-au pus bazele unor parteneriate importante cu colaboratorii maghiari”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *